Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst en Oud & Nieuw

Schitterende kerstversiering, verrukkelijke gerechten, een gastvrij onthaal en een vogelpark om uit te waaien: Avifauna heeft alle ingrediënten in huis om u een onvergetelijke kerst te bezorgen. Geniet van een luxe kerstbrunch of feestelijk kerstdiner in een van de restaurants of aan boord van de partyschepen. Of luid het nieuwe jaar dansend in tijdens onze Oud & Nieuw Party. Wij verheugen ons erop u te mogen verwelkomen en wensen u alvast heerlijke feestdagen!

Kerstbuffet & kerstmarkt (voor bedrijven)

Kerstbuffet & kerstmarkt (voor bedrijven)

Kom op donderdag 19 december met uw medewerkers (of relaties) naar ons kerstbuffet met daarbij een gezellige kerstmarkt. Hier kunnen uw medewerkers zelf hun kerstpakket bij elkaar shoppen! -VOLGEBOEKT-
Dinnershow Avifauna

Dinnershow Avifauna

Glitter & glamour in combinatie met culinair genieten; dat is de Dinnershow van Avifauna. Donderdag 12 en vrijdag 13 december 2019 en vrijdag 10 april 2020.
Kerstdiner à la carte

Kerstdiner à la carte

Stel zelf uw 3-gangenmenu samen van de speciale kerst menukaart en laat u culinair verrassen in ons à la carte restaurant. Inclusief drankjes!
Kerst Brunchboot

Kerst Brunchboot

Tijdens een prachtige vaartocht door het winterse polderlandschap geniet u van een feestelijke brunch. - VOLGEBOEKT-
Kerst Buffetboot

Kerst Buffetboot

Vier Kerstmis op het water! Tijdens de boottocht heeft u een prachtig uitzicht op het mooie winterse landschap en geniet u van een feestelijk koud -en warm buffet.
Kerst Live Cooking Buffet

Kerst Live Cooking Buffet

Zie de koks live in actie tijdens het populaire Kerst Live Cooking Buffet. Met verrukkelijk dessertbuffet en apart kinderbuffet.
Familie kerstbrunch

Familie kerstbrunch

Na een hartelijke ontvangst met een glaasje bubbels geniet u van een uitgebreid brunchbuffet met als afsluiting een spetterend dessertbuffet.
Familie kerstbuffet

Familie kerstbuffet

Na ontvangst met een sprankelende cocktail is het culinair genieten van een luxe koud en warm buffet boordevol heerlijke gerechten.
Oud & Nieuw Party

Oud & Nieuw Party

Vier een spetterend Oud & Nieuw met een compleet verzorgde feestavond in Avifauna. Inclusief eten, drinken, live muziek en champagne!
Nieuwjaars Live Cooking Buffet

Nieuwjaars Live Cooking Buffet

Begin het nieuwe jaar op 1 januari in stijl met het Live Cooking Buffet. In het parkrestaurant is het culinair genieten van alle gerechten die “live” door de koks worden bereid.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
649 beoordelingen
Hans
Van der Valk Avifauna 
Varkenshaas

Mijn vrouw miste de varkenshaas voor bij de champignon roomsaus.