Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstavond Live Cooking Buffet met kerstkoor

Vier kerstavond in Avifauna met een uitgebreid Live Cooking Buffet en geniet van het sfeervolle Castellum kerstkoor. - VOLGEBOEKT-

Geniet van de prachtige klanken van het kerstkoor en laat u verwennen door de koks die live voor u koken. Heerlijke gerechten worden zo vanuit de wok op uw bord geschept en het lekkerste vlees kiest u zelf van de Franse vuurwand. Tevens is er een uitgebreide keuze aan vis- en vegetarische gerechten. Ter afsluiting is er een uitgebreid dessertbuffet. Kinderen hebben een eigen buffet, hier is het onbeperkt smullen van frites, snacks, poffertjes en ijsjes. Het Live Cooking Buffet is inclusief frisdrank, vruchtensap, tapbier, huiswijn en binnenlands gedistilleerde dranken. Bij het buffet is de entree tot het vogelpark inbegrepen.

Dinsdag 24 december 2019
Tijd: 16.00 - 21.00 uur
Volwassene: € 49,50
Kind 3 t/m 12 jaar: € 21,00

Bekijk alle Kerst & Oud& Nieuw arrangementen

LET OP! Na het maken van uw online reservering ontvangt u automatisch een kopie van uw reserveringsaanvraag in uw email. Niets ontvangen? Belt u dan met 0172-487508. Binnen een aantal dagen ontvangt u vervolgens van onze afdeling sales een definitieve bevestiging per email.