Direct naar de contentDirect naar de footer
Rondvaarten
Rondvaarten

Vaar mee door het Groene Hart

Rondvaart

Maak eens een (culinaire) rondvaart door het Groene Hart van Holland en geniet van het Hollandse polderlandschap. Of huur een boot voor uw feest, diner of vergadering. Aan boord zijn talloze culinaire mogelijkheden en onze 3 partyschepen zijn verwarmd. U kunt zelfs trouwen op de boot! In het winterseizoen (1 november t/m 31 maart) varen wij alleen op aanvraag met een minimum van 40 personen. Onze salesafdeling stelt graag een offerte op maat voor u samen! Neem direct telefonisch contact op: 0172-487508 of vraag direct een offerte aan.

Rondvaart door het groene hart

Rondvaart door het groene hart

Maak een authentieke Hollandse rondvaart van 75 minuten langs polders en molens door het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland. Van 1 april t/m 31 oktober en in de winter op aanvraag. Extra rondvaart op zaterdag 2 november om 12.00 uur!
Brunchboot

Brunchboot

Zodra de kapitein de trossen losgooit wordt er een heerlijk brunchbuffet geopend. Iedere zondag van april t/m september. Inclusief vogelparkentree.
Captains Dinner

Captains Dinner

Tijdens een schitterende rondvaart over de Zuid-Hollandse plassen maakt u gebruik van een smakelijk dinerbuffet. Elke zondag van april t/m oktober. Inclusief vogelparkentree.
Rondvaart door het Groene Hart XL

Rondvaart door het Groene Hart XL

Op veler verzoek varen wij elke zondag van juni t/m augustus een extra lange rondvaart (2 uur) door het Groene Hart. Maak een authentieke Hollandse rondvaart langs polders en molens en geniet van al het moois om u heen.
High Tea boot

High Tea boot

Een schitterende tocht naar de Drecht onder het genot van een heerlijke high tea met diverse zoetigheden en sandwiches.
Combi-ticket vogelpark & rondvaart

Combi-ticket vogelpark & rondvaart

Wissel een bezoek aan Vogelpark Avifauna en de speeltuin af met een ontspannen rondvaart (75 minuten) door het Groene Hart van Zuid-Holland. Mogelijk van 1 april t/m 31 oktober 2019.
Gouda bij kaarslicht

Gouda bij kaarslicht

Vaar mee naar de bekende Goudse Kaarsjesavond op vrijdag 13 december. Aan boord geniet u van een winters buffet. € 46,00 p.p.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
634 beoordelingen
G.
Van der Valk Avifauna 
Prima verzorging buffet werd steeds aangevuld

Vis, Carpaccio Kelner Park 1 Tafel 1112/1 Kassier Regi Geweldige service.

Vaarroute kaart

(Klik voor het vergroten van de plattegrond)