Direct naar de contentDirect naar de footer
Rondvaarten
Rondvaarten

Vaar mee door het Groene Hart

Rondvaart

Maak eens een rondvaart door het Groene Hart van Holland en geniet van het Hollandse polderlandschap.

Vanwege het Corona virus varen wij met kleinere groepen. Wilt u reserveren? Neem dan contact op de salesafdeling. Wij zijn telefonisch te bereiken op het volgende telefoonnummer 0172-487508. Wij hebben slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

De prijzen van een rondvaart door het Groene Hart:
Volwassenen 9 euro p.p en kinderen 3 t/m 12 jaar 8 euro p.p.

In het winterseizoen (1 november t/m 31 maart) varen wij alleen op aanvraag met een minimum van 40 personen. Onze salesafdeling stelt graag een offerte op maat voor u samen! Neem direct telefonisch contact op: 0172-487508 of vraag direct een offerte aan.

Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
649 beoordelingen
Chris
Van der Valk Avifauna 
Heel gezellig en lekker gegeten. Wat weinig keuze aan vegetarische gerechten helaas. Het personeel dacht creatief mee en was vrolijk en geduldig. Zij zorgden voor een supersnelle actie toen het plotseling keihard ging regenen. Men handelde vlot en niks was teveel. Fijne plek om te vertoeven!

Oeps, heb ik hierboven al ingevuld...😊Maar ik wil nog wel even aanvullen dat we vooraf een boottochtje hebben gemaakt met de boot van Avifauna en ook dat was supergoed verzorgd, met heel vriendelijk personeel!

Vaarroute kaart

(Klik voor het vergroten van de plattegrond)