Direct naar de contentDirect naar de footer
Rondvaarten
Rondvaarten

Vaar mee door het Groene Hart

Rondvaart

Maak eens een (culinaire) rondvaart door het Groene Hart van Holland en geniet van het Hollandse polderlandschap. Of huur een boot voor uw feest, diner of vergadering. Aan boord zijn talloze culinaire mogelijkheden en onze 3 partyschepen zijn verwarmd. U kunt zelfs trouwen op de boot! In het winterseizoen (1 november t/m 31 maart) varen wij alleen op aanvraag met een minimum van 40 personen. Onze salesafdeling stelt graag een offerte op maat voor u samen! Neem direct telefonisch contact op: 0172-487508 of vraag direct een offerte aan.

Gouda bij kaarslicht

Gouda bij kaarslicht

Vaar mee naar de bekende Goudse Kaarsjesavond op vrijdag 13 december. Aan boord geniet u van een winters buffet. € 46,00 p.p.
Rondvaart door het groene hart

Rondvaart door het groene hart

Maak een authentieke Hollandse rondvaart van 75 minuten langs polders en molens door het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland. Van 1 april t/m 31 oktober en in de winter op aanvraag. Extra rondvaart op zaterdag 2 november om 12.00 uur!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
649 beoordelingen
Guze
Van der Valk Avifauna 
Fijn avondje uit

Ik zou graag de mogelijkheid zien om seniorenporties te kunnen bestellen, niet om het goedkoper te krijgen, maar om de verkwisting tegen te gaan. Er gaat nu veel onnodig weg, jammer.

Vaarroute kaart

(Klik voor het vergroten van de plattegrond)