Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst Live Cooking Brunch

Laat u in de watten leggen tijdens de feestelijke Kerst Live Cooking Brunch. Inclusief drankjes en vogelparkentree!

Geniet van luxe broodsoorten, vis- en vleesgerechten, verrukkelijke salades en tal van koude en warme gerechten. De brunch wordt afgesloten met een ruime keuze aan desserts. De kinderen worden natuurlijk ook niet vergeten, voor hen is het feest met poffertjes, snacks, frites en ijsjes. Voor of na uw bezoek kunt u lekker uitwaaien in het vogelpark en voor de kinderen is de overdekte speelhal 's middags tot 17.00 uur geopend. Inclusief onbeperkt koffie, thee, melk, frisdrank en vruchtensap (drankarrangement A). Bekijk het menu.

25 & 26 december
1e KERSTDAG = VOLGEBOEKT
Brunch:
11.00 - 13.30 uur.
Volwassene: € 44,50
Kind 3 t/m 12 jaar: € 25,00

Bekijk alle Kerst & Oud& Nieuw arrangementen

2e Kerstdag hebben wij enkel nog plaatsen beschikbaar in de Toekanzaal. Deze zaal is enkel per trap te bereiken. U maakt gebruik van het buffet in de benedengelegen Arazaal.

LET OP! Na het maken van uw online reservering ontvangt u automatisch een kopie van uw reserveringsaanvraag in uw email. Niets ontvangen? Belt u dan met 0172-487508. Binnen een aantal dagen ontvangt u vervolgens van onze afdeling sales een definitieve bevestiging per email. De kosten van de kerstarrangementen dienen vooraf betaald te worden.

Reserveringsaanvraag

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten