Direct naar de contentDirect naar de footer

Live Cooking

Het zeer uitgebreide Live Cooking Buffet wordt elk weekend ter plekke door ons culinaire team voor u bereid. U heeft de keuze uit een brunch- of dinerbuffet. Het buffet vindt plaats in de Arazaal van Parkrestaurant Casa Havana. Voor grotere groepen is het ook mogelijk om een aparte, naastgelegen vijverzaal te reserveren. U maakt dan gebruik van het buffet in de grote zaal.

Live Cooking Brunch

Live Cooking Brunch

Kom gezellig met familie of vrienden onbeperkt brunchen in Avifauna. De populaire Live Cooking Brunch is inclusief koffie, thee, melk, vruchtensap en fris én inclusief bezoek aan Vogelpark Avifauna.
Live Cooking Buffet

Live Cooking Buffet

Zie de koks live in actie bij het all-in Live Cooking Buffet van Avifauna. Elke zaterdag en zondag geniet u van het uitgebreide buffet inclusief onbeperkt drankjes. Bezoek aan het vogelpark is ook inbegrepen.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
426 beoordelingen
Marjan Nieuwenhuizen
Van der Valk Avifauna 
Genoten van de brunch met daarna bezoek aan het vogelpark.

We hadden 2 verjaardagen te vieren. Helaas werd hier niet op ingespeeld.De gerechten waren uitstekend ook volop keus. ook de kleinkinderen waren in hun nopjes over de kroketten, poffertjes etc. Alleen jammer dat voor de kleintjes geen bestek is......Ze zitten met de het grote bestek te spelen (messen zijn best wel scherp).Misschien dat dat aan te passen is????