Direct naar de contentDirect naar de footer

Live Cooking Buffet

Zie de koks live in actie bij het all-in Live Cooking Buffet van Avifauna. Elke zaterdag en zondag geniet u van het uitgebreide buffet inclusief onbeperkt drankjes. Bezoek aan het vogelpark is ook inbegrepen.

Heerlijke gerechten worden zo vanuit de wok op uw bord geschept en het lekkerste vlees kiest u zelf van de Franse vuurwand. Ook is er een uitgebreide keuze aan visgerechten, salades en groenten en ter afsluiting een uitgebreid dessertbuffet. Het buffet is elke keer weer anders, afhankelijk van wat het seizoen te bieden heeft. Kinderen smullen van het kinderbuffet met frites, snacks, poffertjes en ijsjes.

  • Iedere zaterdag en zondag van 16.00 tot 21.00 uur (m.u.v. zaterdag 16 mei dan is het buffet geopend van 18.00 tot 22.00 uur)
  • Tijdens de feestdagen is er een aangepast programma
  • Inclusief frisdrank, vruchtensap, tapbier, huiswijn en binnenlands gedistilleerde dranken
  • Inclusief vogelparkentree (let op: in de winter zijn er geen voederingen en demonstraties en zijn de elektrische attracties in de speeltuin gesloten. Meer info op de vogelparkwebsite).
  • Heeft u speciale wensen ivm een voedselallergie (bijvoorbeeld glutenvrij) of een speciaal dieet? Wij houden hier graag rekening mee.

Kenny Koken tijden het Winter LIve Cooking
Terwijl u geniet van het uitgebreide Winter Live Cooking Buffet ontplooien uw kinderen zich tot echte koks. Onder begeleiding bakken zij o.a. hun eigen pizza's en maken ze gezonde fruitspiesjes. Van november t/m maart van 17.00 - 19.00 uur tijdens het Live Cooking Buffet.

Prijzen

  • Winter 1 november t/m 31 maart 2020: € 37,50 (volw) | € 17,50 kind (3 t/m 12)
  • Zomer 1 april t/m 31 okt 2020: € 44,00 (volw) | € 20,00 kind (3 t/m 12)
    Vogelparkleden & hotelgasten krijgen in de winter € 2,50 korting p.p. op het Live Cooking Buffet en in het zomerseizoen € 5,00 p.p. (m.u.v. feestdagen)
  • E-ticket korting: € 0,50 p.p.

Betaal online
Betaal uw reservering online, sla de wachtrij over en bespaar €0,50 p.p. Koop hiervoor een E-ticket via onderstaande button. Let op: de webshop sluit 24-uur van tevoren, belt u 0172-487575 voor beschikbaarheid.

E-Ticket kopen

Reserveer Live Cooking Buffet

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten