Direct naar de contentDirect naar de footer
Rondvaarten
Rondvaarten

Vaar mee door het Groene Hart

;

Rondvaart

Maak eens een (culinaire) rondvaart door het Groene Hart van Holland en geniet van het Hollandse polderlandschap. Of huur een boot voor uw feest, diner of vergadering. Aan boord zijn talloze culinaire mogelijkheden en onze 3 partyschepen zijn verwarmd. U kunt zelfs trouwen op de boot!

Rondvaart door het groene hart

Rondvaart door het groene hart

Maak een authentieke Hollandse rondvaart van 75 minuten langs polders en molens door het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland. Van 31 maart t/m 31 oktober en in de winter op aanvraag.
Rondvaart door het Groene Hart XL

Rondvaart door het Groene Hart XL

Op veler verzoek varen wij elke zondag een extra lange rondvaart (2 uur) door het Groene Hart. Maak een authentieke Hollandse rondvaart langs polders en molens en geniet van al het moois om u heen.
Combi-ticket vogelpark & rondvaart

Combi-ticket vogelpark & rondvaart

Wissel een bezoek aan Vogelpark Avifauna en de speeltuin af met een ontspannen rondvaart (75 minuten) door het Groene Hart van Zuid-Holland. Mogelijk van 30 maart t/m 31 oktober 2018.
Captains Dinner

Captains Dinner

Tijdens een schitterende rondvaart over de Zuid-Hollandse plassen maakt u gebruik van een smakelijk dinerbuffet. Elke zondag van april t/m oktober. Inclusief vogelparkentree.
Brunchboot

Brunchboot

Zodra de kapitein de trossen losgooit wordt er een heerlijk brunchbuffet geopend. Iedere zondag van april t/m september. Inclusief vogelparkentree.
Gouda bij kaarslicht

Gouda bij kaarslicht

Vaar mee naar de bekende Goudse Kaarsjesavond op vrijdag 14 december. Aan boord geniet u van een winters buffet.
High Tea boot

High Tea boot

Een schitterende tocht naar de Drecht onder het genot van een heerlijke high tea met diverse zoetigheden en sandwiches.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
340 beoordelingen
NME
Van der Valk Avifauna 
Genoet lekker eten!

Het hoofdgerecht is niet karig, maar ruim voldoende. Lekker mals en goed gekruid, echt lekker. Alleen zat de heksenkaas niet bij het bestelde stokbrood. Ook houden wij niet van de bijlagen alleen de frietjes, zonde om dat onaangeroerd weer weg te zien gaan, misschien voortaan vragen?