Direct naar de contentDirect naar de footer
Rondvaarten
Rondvaarten

Vaar mee door het Groene Hart

;

Rondvaart

Maak eens een (culinaire) rondvaart door het Groene Hart van Holland en geniet van het Hollandse polderlandschap. Of huur een boot voor uw feest, diner of vergadering. Aan boord zijn talloze culinaire mogelijkheden en onze 3 partyschepen zijn verwarmd. U kunt zelfs trouwen op de boot! In het winterseizoen (1 november t/m 31 maart) varen wij alleen op aanvraag met een minimum van 40 personen. Onze salesafdeling stelt graag een offerte op maat voor u samen! Neem direct telefonisch contact op: 0172-487508 of vraag direct een offerte aan.

Gouda bij kaarslicht

Gouda bij kaarslicht

Vaar mee naar de bekende Goudse Kaarsjesavond op vrijdag 14 december. Aan boord geniet u van een winters buffet. € 43,50 p.p.
Rondvaart door het groene hart

Rondvaart door het groene hart

Maak een authentieke Hollandse rondvaart van 75 minuten langs polders en molens door het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland. Van 1 april t/m 31 oktober en in de winter op aanvraag.
Rondvaart door het Groene Hart XL

Rondvaart door het Groene Hart XL

Op veler verzoek varen wij elke zondag van juni t/m augustus een extra lange rondvaart (2 uur) door het Groene Hart. Maak een authentieke Hollandse rondvaart langs polders en molens en geniet van al het moois om u heen.
Captains Dinner

Captains Dinner

Tijdens een schitterende rondvaart over de Zuid-Hollandse plassen maakt u gebruik van een smakelijk dinerbuffet. Elke zondag van april t/m oktober. Inclusief vogelparkentree.
Brunchboot

Brunchboot

Zodra de kapitein de trossen losgooit wordt er een heerlijk brunchbuffet geopend. Iedere zondag van april t/m september. Inclusief vogelparkentree.
High Tea boot

High Tea boot

Een schitterende tocht naar de Drecht onder het genot van een heerlijke high tea met diverse zoetigheden en sandwiches.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
376 beoordelingen
C.J.
Van der Valk Avifauna 
heerlijk gegeten, ruime keuze, klantgericht

zie bovenstaande