Direct naar de contentDirect naar de footer

Seizoensmenu

Voor slechts € 38.50 kunt u uw eigen driegangenmenu samenstellen.

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Ossenworst met Amsterdamse Garnituren

    15,50

    Augurk | Amsterdamse Ui | Old Amsterdam

  • Aardappel Truffelsoep *

    8,50

    Prei olie | Zure Room | Broodcroutons

    * Vegetarisch
  • Gerookte Forel (Afkomstig uit het Geuldal)

    15,50

    Appel | Selderij | Veenbessen

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Jachtschotel van de Boswachtersvrouw

    26,50

    Aardappelpuree | Rode Kool | Gevulde Stoofpeer

  • Gegrilde Barramundi Filet (Afkomstig uit Australië)

    25,50

    Limoen | Gember | Tomaat | Paksoi

  • Schnitzel ‘Suisse’

    25,50

    Varkensschnitzel | Gruyère Kaas | Ham | Champignons | Roomsaus

Dessert

Dessert

  • Coupe Black Forest (Alcoholisch)

    10,50

    Vanille-ijs | Gemarineerde Kersen | Kirschwasser | Chocolade

  • Tête de Moine

    11,50

    Zwitserse Kaas | Vijgenstroop