Dwars door het
Groene Hart

Dwars door het Groene Hart - Hotel Avifauna

Geniet van het
Hollandse Polderlandschap

Rondvaarten

Avifauna vaart elk seizoen verschillende (culinaire) boottochten door het Groene Hart van Holland. Geniet van het Hollandse polderlandschap en de gezellige drukte van de vele watersporters.

Hier onze mogelijkheden

 • Dagtocht per boot - Den Haag

  Dagtocht per boot - Den Haag

  Kom met de boot naar Vogelpark Avifauna! De schepen van Rederij Avifauna halen u thuis op voor een leuk dagje uit! Opstappen kan in Den Haag, Rijswijk, Leidschendam, Voorschoten en Leiden.

  Bekijk
 • Dagtocht per boot - Gouda

  Dagtocht per boot - Gouda

  Kom met de boot naar Vogelpark Avifauna! De schepen van Rederij Avifauna halen u thuis op voor een leuk dagje uit! Opstappen kan in Gouda, Waddinxveen en Boskoop.

  Bekijk
 • Dagtocht per boot - Woerden

  Dagtocht per boot - Woerden

  Kom met de boot naar Vogelpark Avifauna! De schepen van Rederij Avifauna halen u thuis op voor een leuk dagje uit! Opstappen kan in Woerden en Bodegraven.

  Bekijk
 • Nieuw: Pannenkoekenboot - Hotel Avifauna

  Nieuw: Pannenkoekenboot

  Elke laatste woensdag van de maand varen én onbeperkt pannenkoeken smullen bij Rederij Avifauna!

  Bekijk
 • Brunchboot - Hotel Avifauna

  Brunchboot

  U vaart via Woubrugge naar het Braassemermeer en de Wijde Aa. Wanneer de kapitein de trossen losgooit wordt een heerlijke brunch geopend. Iedere zondag van april t/m oktober 2015.

  Bekijk
 • High Tea boot - Hotel Avifauna

  High Tea boot

  Een schitterende tocht naar de Drecht. Onder het genot van een heerlijke high tea varen wij u door het centrum van Alphen aan den Rijn, via het Aarkanaal door het pittoreske Bilderdam.

  Bekijk
 • Rondvaart door het Groene Hart - Hotel Avifauna

  Rondvaart door het Groene Hart

  Maak een authentieke Hollandse rondvaart van één uur langs polders en molens door het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland.

  Bekijk
 • Combi rondvaart/vogelpark - Hotel Avifauna

  Combi rondvaart/vogelpark

  Wissel een bezoek aan het vogelpark en de speeltuin af met een ontspannen rondvaart (één uur) door het Groene Hart van Zuid-Holland. Van 28 maart t/m 31 oktober 2015.

  Bekijk
 • Captains Dinner - Hotel Avifauna

  Captains Dinner

  Geniet van een ontspannen rondvaart door het mooie Groene Hart in combinatie met een schitterend, luxe koud/ warm buffet. Incl. bezoek vooraf aan het vogelpark! Elke zondag van april t/m oktober 2015.

  Bekijk
 • Gondelvaart Alphen aan den Rijn - Hotel Avifauna

  Gondelvaart Alphen aan den Rijn

  De gondelvaart is een echte traditie in Alphen aan den Rijn, waar duizenden belangstellenden op af komen. Dinsdag 15 september 2015.

  Bekijk
 • Gouda bij Kaarslicht - Hotel Avifauna

  Gouda bij Kaarslicht

  Op vrijdag 11 december 2015 vindt de traditionele Goudse kaarsjesavond plaats, een uniek evenement dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt.

  Bekijk