Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten
  • Winterse Caesar Salade

    14,50

    Malse Fazantdijvlees | Romeinse Sla | Noten | Taleggio Kaas | Vijgen

  • Wildplankje

    17,50

    Reebok Paté | Pruim | Hertenkalf Ham | Wildbitterbal | Splitstokje van Fazant | Zuurkool | Droge worst van Wildzwijn

  • Hertenkalf Ham

    15,50

    Mesclun Salade | Gekonfijte Dadels | Vijgen| Notencrunch

  • Wildzwijn Coppa

    14,50

    Bramen | Gemarineerde Pompoen | Paddenstoelen

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten
  • Wild & Tam

    24,50

    Wilde Eendenfilet | Gekonfijte Eend |In Balsamico geglaceerde Witlof | Aardappeltaartje | Wildjus

  • Wilde Verleiding

    26,50

    Hertenbiefstuk| Jachtschotel | Fazantfilet geserveerd met winterse stamppot | Stoofpeertjes | Wildjus

  • Hertenbiefstukjes

    24,50

    Kleine Paddenstoelen | Kruiden | Portsaus | Bosbessen

  • Jachtschotel

    22,50

    Rode Kool | Aardappelpuree