Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten
  • Winterse Ceasar salade

    14,50

    met malse stukjes fazantdijvlees, Romeinse sla, noten, Taleggio kaas en vijgen

  • Wildplankje

    17,50

    reebokpaté met pruim, hertenkalfham, wildbitterbal, splitstokje van fazant ,zuurkool
    en droge worst van wildzwijn

  • Hertenkalfham

    15,50

    met mesclunsalade, gekonfijte dadels, vijgen en notencrunch

  • Wildzwijn coppa

    14,50

    met bramen, gemarineerde pompoen en paddenstoelen

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten
  • Wild & Tam

    24,50

    wilde eendenfilet met gekonfijte tamme eend ,
    in balsamico geglaceerde witlof, aardappeltaartje en wildjus

  • Wilde verleiding

    26,50

    hertenbiefstuk, jachtschotel en fazantfilet geserveerd met winterse stamppot, stoofpeertjes en wildjus

  • Hertenbiefstukjes

    24,50

    met kleine paddenstoelen, kruiden en een saus van port en bosbessen

  • Jachtschotel

    22,50

    van de boswachtersvrouw met rode kool en aardappelpuree