Direct naar de contentDirect naar de footer
Rondvaarten
Rondvaarten

Vaar mee door het Groene Hart

Rondvaart

Maak eens een (culinaire) rondvaart door het Groene Hart van Holland en geniet van het Hollandse polderlandschap. Of huur een boot voor uw feest, diner of vergadering. Aan boord zijn talloze culinaire mogelijkheden en onze 3 partyschepen zijn verwarmd. U kunt zelfs trouwen op de boot! In het winterseizoen (1 november t/m 31 maart) varen wij alleen op aanvraag met een minimum van 40 personen. Onze salesafdeling stelt graag een offerte op maat voor u samen! Neem direct telefonisch contact op: 0172-487508 of vraag direct een offerte aan.

Gouda bij kaarslicht

Gouda bij kaarslicht

Vaar mee naar de bekende Goudse Kaarsjesavond op vrijdag 11 december. Aan boord geniet u van een winters buffet. € 47,00 p.p.
Brunchboot

Brunchboot

Zodra de kapitein de trossen losgooit wordt er een heerlijk brunchbuffet geopend. Iedere zondag van april t/m september. Inclusief vogelparkentree.
Captains Dinner

Captains Dinner

Tijdens een schitterende rondvaart over de Zuid-Hollandse plassen maakt u gebruik van een smakelijk dinerbuffet. Elke zondag van april t/m oktober. Inclusief vogelparkentree.
Rondvaart door het groene hart

Rondvaart door het groene hart

Maak een authentieke Hollandse rondvaart van 75 minuten langs polders en molens door het prachtige Groene Hart van Zuid-Holland. Van 1 april t/m 31 oktober en in de winter op aanvraag. Extra rondvaart op vrijdag 17 april om 11.45 uur!
High Tea boot

High Tea boot

Een schitterende tocht naar de Drecht onder het genot van een heerlijke high tea met diverse zoetigheden en sandwiches.
Combi-ticket vogelpark & rondvaart

Combi-ticket vogelpark & rondvaart

Wissel een bezoek aan Vogelpark Avifauna en de speeltuin af met een ontspannen rondvaart (75 minuten) door het Groene Hart van Zuid-Holland. Mogelijk van 1 april t/m 31 oktober 2020.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
649 beoordelingen
Kim
Van der Valk Avifauna 
Heerlijk gegeten, leuke en vriendelijke service

Proeverij Avifauna is een aanrader als voorgerecht. Verschillende heerlijke hapjes. Verder volop keuze uit verschillende heerlijke gerechten van de kaart.

Vaarroute kaart

(Klik voor het vergroten van de plattegrond)