Koks live in actie!

Koks live in actie! - Van der Valk Avifauna

Apart Kinderbuffet

Inclusief
vogelparkbezoek

Live Cooking Brunch

Kom gezellig met familie of vrienden brunchen in Avifauna. U heeft direct het weekendgevoel te pakken wanneer u geniet van luxe broodsoorten, vis- en vleesgerechten, verrukkelijke salades en tal van koude en warme gerechten.

E-ticket kopen

De brunch wordt afgesloten met een ruime keuze aan desserts. Voor de kinderen is het feest met poffertjes, snacks, frites en ijsjes. 

  • Elke zondag (hele jaar door) en elke zaterdag van 31 maart t/m
    1 november 2018 van 11.30-14.30 uur, Uitzondering: er is geen brunch op zaterdag van 14 juli t/m 24 augustus. In plaats hiervan is er de Familie Vakantielunch.
  • Van 24 t/m 26 december en op 31 december is er een aangepast feestprogramma
  • Inclusief koffie, thee, melk, vruchtensap en frisdrank
  • Inclusief vogelparkentree (let op: in de winter zijn er geen voederingen en demonstraties en zijn de elektrische attracties in de speeltuin gesloten. Meer info op de vogelparkwebsite). 

Speciale dieetwensen?
Heeft u speciale wensen ivm een voedselallergie (bijvoorbeeld glutenvrij) of een speciaal dieet? Wij houden hier graag rekening mee!

Korting voor vogelparkleden en hotelgasten
Vogelparkleden & hotelgasten krijgt u in de winter € 2,50 korting p.p. op de Live Cooking Brunch en in het zomerseizoen € 5,00 p.p. (m.u.v. feestdagen). Voor Kerstmis en Pasen geldt een afwijkend programma. 

E-ticket kopen

 

 

Wij maken gebruik van cookies.