Direct naar de contentDirect naar de footer

Valk to Go bij Van der Valk Avifauna

Helaas is opnieuw ons restaurant enkel geopend voor gasten die bij ons overnachten. Daarom hebben wij een menukaart samengesteld om Valk in huis te halen!

Bestellen kan gemakkelijk, veilig en snel met de Anna-Bel app via de bestelknop. Wij hopen dat u thuis kunt gaan genieten en we u binnenkort weer mogen ontvangen in ons restaurant.
NIEUW vul je pan bij Van der Valk

NIEUW vul je pan bij Van der Valk

Vul je pan bij Van der Valk Avifauna.
Een dagelijks wisselend gerecht voor maar € 7,50 per persoon. Neem uw eigen pan mee en wij vullen deze met een heerlijk gerecht.
Laat u liever uw eigen pan thuis dan is dit uiteraard ook geen enkel probleem. Voor een meerprijs van € 1,50 per persoon wordt het gerecht door ons verpakt.

Werkwijze bestellen

Werkwijze bestellen

De gerechten zijn dagelijks af te halen tussen 17.00 – 21.00 uur. Vanzelfsprekend nemen wij alle nodige voorzorgsmaatregelen bij het bereiden en afhalen van de maaltijd.

De gerechten zijn volledig bereid en dienen alleen nog opgediend te worden.

Bekijk hier de kaart
Werkwijze afhalen

Werkwijze afhalen

De bestellingen zijn dagelijks af te halen tussen 17.00 - 21.00 uur.

1. U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein.
2. De bestelling is op te halen bij het á la carte restaurant. Houdt u zich aan de RIVM richtlijnen en volg de aanwijzingen bij binnenkomst.
3. Wij wensen u smakelijk eten en hopen u snel weer te zien!

Routebeschrijving

Valk Avifauna nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen binnen Van der Valk Avifauna? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief via onderstaande knop.

Aanmelden