Direct naar de contentDirect naar de footer

Wildkaart

Voorgerechten

Voorgerechten

Voorgerechten
  • Winterse salade

    14,50

    met geroosterd, gekonfijt fazantvlees, frambozen, bramen en vijgen

  • Wildplankje

    16,50

    met reebokpaté, wildlolly, wildrilette, wildzwijn worst en hertenham

  • Gerookte hertenham

    15,50

    met gemarineerde paddenstoelen

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten
  • Duo van hert en wildzwijn

    24,50

    Twee biefstukjes met een saus van kleine paddenstoelen, geserveerd met rode kool en aardappelpuree

  • Hertensukade en hertenbucco

    23,50

    Op lage temperatuur bereid hertenvlees met een taartje van pompoen en saus van kriekenbier

  • Wild mixed grill

    25,50

    met stoofpotje van wild, wildburger en hertenbiefstuk met speciale wild chutney

  • Jachtschotel

    21,50

    van de boswachtersvrouw met rode kool en aardappelpuree