Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk's proeverij

Laat u in de watten leggen met Van der Valk's proeverij. Bij dit concept kunt u kiezen uit de meest verrukkelijke gerechten uit diverse werelddelen. Kom ook naar Van der Valk's proeverij in het Parkrestaurant Casa Havana. Dit is de plek om lekker te genieten van een hapje en een drankje!

Vanwege de richtlijnen van het RIVM kan Van der Valk's proeverij voorlopig niet doorgaan.

Van der Valk's proeverij

Van der Valk's proeverij

Houdt u van lekker eten en wilt u eens iets anders proberen? Maak dan een keuze uit de vele gerechten bij de Van der Valk’s proeverij. Tijdens deze "reis" maakt u kennis met diverse verrukkelijke gerechten uit meerdere werelddelen. U bent elk weekend van harte welkom in het Casa Havana restaurant.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
649 beoordelingen
Frank
Van der Valk Avifauna 
Kerstdinerbox

We hadden een tournedos en zalmfilet hoofdgerecht. Alles was keurig apart verpakt. De instructies waren redelijk duidelijk. Voor de minder ervaren koks was het misschien wel handig geweest als daar voor het hoofdgerecht iets meer tekst aan gewijd was. Zorg ook dat de schaaltjes en bakjes tekst hebben wat het precies is. Wij hadden uiteindelijk bij het dessert toch nog iets van kennelijk het voorgerecht! Verder zeker voor herhaling vatbaar.