Direct naar de contentDirect naar de footer

Van der Valk's proeverij

Laat u in de watten leggen met Van der Valk's proeverij. Bij dit concept kunt u kiezen uit de meest verrukkelijke gerechten uit diverse werelddelen. Kom ook naar Van der Valk's proeverij in het Parkrestaurant Casa Havana. Dit is plek om lekker te genieten van een hapje en een drankje!

Van der Valk's proeverij

Van der Valk's proeverij

Houdt u van lekker eten en wilt u eens iets anders proberen? Maak dan een keuze uit de vele gerechten bij de Van der Valk’s proeverij. Tijdens deze "reis" maakt u kennis met diverse verrukkelijke gerechten uit meerdere werelddelen. Vanaf zaterdag 4 juli bent u van harte welkom in het Casa Havana restaurant.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
649 beoordelingen
Chris
Van der Valk Avifauna 
Heel gezellig en lekker gegeten. Wat weinig keuze aan vegetarische gerechten helaas. Het personeel dacht creatief mee en was vrolijk en geduldig. Zij zorgden voor een supersnelle actie toen het plotseling keihard ging regenen. Men handelde vlot en niks was teveel. Fijne plek om te vertoeven!

Oeps, heb ik hierboven al ingevuld...😊Maar ik wil nog wel even aanvullen dat we vooraf een boottochtje hebben gemaakt met de boot van Avifauna en ook dat was supergoed verzorgd, met heel vriendelijk personeel!