Direct naar de contentDirect naar de footer

Pasen, hemelvaart, pinksteren

Geniet met familie of vrienden van een heerlijke, all-inclusive paasbrunch- of paasbuffet. Leuk om te combineren met een mooie vaartocht door het Groene Hart! De paashaas komt langs bij de buffetten en de kinderen worden geschminkt. Bezoek aan het vogelpark is bij alle paasarrangementen inbegrepen. Er zijn ook extra Live Cooking Buffetten met Hemelvaart (30 mei) en tweede Pinksterdag (11 juni).

Paas Live Cooking Buffet

Paas Live Cooking Buffet

De koks bereiden ‘live’ de extra feestelijke gerechten. Met verrukkelijk dessertbuffet en apart kinderbuffet. Inclusief (binnenlands gedistilleerde) drankjes en vogelparkentree!
Paas Familiebrunch

Paas Familiebrunch

Dit smakelijke brunchbuffet biedt voor ieder wat wils en wordt afgesloten met een heerlijk dessertbuffet. Uiteraard worden ook de kinderen niet vergeten.
Paas Brunchboot

Paas Brunchboot

Een prachtige vaartocht door het Hollandse polderlandschap met een uitgebreid brunchbuffet en heerlijk dessertbuffet. Inclusief bezoek aan het vogelpark.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,6
406 beoordelingen
Tineke
Van der Valk Avifauna 
Voor jong en oud genieten!

Ons gezelschap van verschillende leeftijden van opa en oma ,kinderen en kleinkinderen van 68 tot 4 jaar heeft echt genoten van het live cooking buffet!De jongste kinderen maakten samen met een kok een pizza; konden lekker heen en weer lopen en er was een speciale kinderhoek voor hen met kokmuts versieren en kleurplaat met kleurtjes. De variatie aan warme en koude gerechten maakt, dat er voor elke smaak iets was!