Direct naar de contentDirect naar de footer

Feestdagen Dinerbox

Vier de feestdagen thuis met familie van der Valk

Heeft u al plannen gemaakt voor de feestdagen dit jaar? Wij begrijpen goed dat in deze onzekere tijden het lastig is om wat te plannen. Daarom willen wij u vragen of wij onze gerechten tijdens de feestdagen bij u thuis op tafel mogen zetten. Met de brunchbox, gourmetbox en dinerbox geniet u van de kwaliteit van Van der Valk maar dan thuis.

De boxen zijn zeer uitgebreid u zet binnen een korte tijd een heerlijke maaltijd op tafel!

Wilt u zeker zijn van gezellige, zorgeloze en veilige feestdagen? Bestel dan één van onze afhaalboxen en vier de feestdagen thuis met de familie van der Valk.

Dinerbox
€ 37,50 p.p.
Voorgerecht: een proeverij van gerookte zalm, zalm petitfour, garnalen met cocktailsaus, Parmaham, truffelsalami, sushirol en wild petitfour met balsamico stroop. Geserveerd met stokbrood en roomboter.
Hoofdgerecht 1 : tournedos met rode wijnsaus, keniaboontjes, bospeen, groene asperges, beukenzwammen en aardappelgratin.
Hoofdgerecht 2: Noorse zalmfilet met chablissaus, keniaboontjes, bospeen, groene asperges, beukenzwammen en aardappelgratin.
Hoofdgerecht 3: herten biefstukjes van de Veluwe met wildsaus, groene asperges, beukenzwammen, kastanjes, spruitjes, stoofperen en aardappelgratin.
Dessert: grand dessert met frambozenbavarois, Chia-gebakje met banaan, passievrucht crème, operacake en gemarineerde kumquat

U maakt vooraf een keuze uit de hoofdgerechten. Thuis zet u in enkele eenvoudige stappen dit heerlijke feestmaal op tafel.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten