Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst en Oud & Nieuw

Reserveren voor de feestdagen 2020

De hotelarrangementen voor Kerst staan online! Omdat wij te maken hebben met maatregelen vanuit de overheid zullen wij er alles aan doen om op een veilige en verantwoorde manier toch Kerst bij ons te kunnen vieren. Meer informatie over de kerstarrangementen kunt u vinden onder het kopje ‘Arrangementen’. Boek snel want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Daarnaast bieden wij u dit jaar de mogelijkheid om Kerstboxen te bestellen. Zo heeft u het gemak thuis en hoeft u niet naar een overvolle winkel toe. U heeft de keuze uit een Kerst Brunch-, Diner- of - Gourmetbox. Met deze Kerstboxen geniet u van de kwaliteit van Van der Valk maar dan thuis. Ze zitten bordenvol met overheerlijke ingrediënten. Meer informatie over de Kerstboxen kunt u vinden door op de onderstaande buttons te klikken.

Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
649 beoordelingen
Frank
Van der Valk Avifauna 
Kerstdinerbox

We hadden een tournedos en zalmfilet hoofdgerecht. Alles was keurig apart verpakt. De instructies waren redelijk duidelijk. Voor de minder ervaren koks was het misschien wel handig geweest als daar voor het hoofdgerecht iets meer tekst aan gewijd was. Zorg ook dat de schaaltjes en bakjes tekst hebben wat het precies is. Wij hadden uiteindelijk bij het dessert toch nog iets van kennelijk het voorgerecht! Verder zeker voor herhaling vatbaar.