Direct naar de contentDirect naar de footer

Aspergekaart

Voorgerechten

Voorgerechten

  • Hollandse asperges (koud)

    14,50

    met boerenham, scharrelei en kruidenvinaigrette

  • Rundercarpaccio

    15,00

    met salade van asperges, kwartelei, zongedroogde tomaat en basilicum

  • Gerookte zalm

    16,00

    met Hollandse asperges, kwartelei en kruidendressing

  • Rauwe ham uit Zuid-Tirol

    14,50

    met salade van asperges, kruiden en Parmezaanse kaas

Soep

Soep

  • Soep

    7,00

    Rijk gevulde aspergesoep met kruiden

Hoofdgerechten

Hoofdgerechten

  • Asperges “Flamande”

    22,50

    traditioneel geserveerd met boerenham, gekookt ei, krielaardappel en boterjus

  • Zalmfilet

    26,00

    met asperges en Hollandaisesaus

  • Rosé gebraden lamsfilet

    26,00

    met honing-tijmjus en asperges-

Bijgerecht

Bijgerecht

  • Portie asperges

    7,50

    (5 st) bij uw hoofdgerecht

Dessert

Dessert

  • Hollandse aardbeien

    8,00

    met vanille-ijs en slagroom

Wijn tip

Wijn tip

  • Valk in de wereld: Grüner Veltliner

    24,50

    Per glas: €4,55