Direct naar de contentDirect naar de footer

Live Cooking

Het zeer uitgebreide Live Cooking Buffet wordt elk weekend ter plekke door ons culinaire team voor u bereid. U heeft de keuze uit een brunch- of dinerbuffet. Het buffet vindt plaats in de Arazaal van Parkrestaurant Casa Havana. Voor grotere groepen is het ook mogelijk om een aparte, naastgelegen vijverzaal te reserveren. U maakt dan gebruik van het buffet in de grote zaal.

Live Cooking Brunch

Live Cooking Brunch

Kom gezellig met familie of vrienden onbeperkt brunchen in Avifauna. De populaire Live Cooking Brunch is inclusief koffie, thee, melk, vruchtensap en fris én inclusief bezoek aan Vogelpark Avifauna.
Live Cooking Buffet

Live Cooking Buffet

Zie de koks live in actie bij het all-in Live Cooking Buffet van Avifauna. Elke zaterdag en zondag geniet u van het uitgebreide buffet inclusief onbeperkt drankjes. Bezoek aan het vogelpark is ook inbegrepen.
Pre Kerst Live Cooking Brunch

Pre Kerst Live Cooking Brunch

Op zondag 23 december is het pre-kerst bij Avifauna! Geniet in ons parkrestaurant van alle gerechten die “live” tijdens de brunch worden bereid.
Pre Kerst Live Cooking Buffet

Pre Kerst Live Cooking Buffet

-VOLGEBOEKT- Op zaterdag 22 en zondag 23 december is het pre-kerst bij Avifauna! Geniet in ons parkrestaurant van alle gerechten die “live” door de koks worden bereid.
Nieuwjaars Live Cooking Buffet

Nieuwjaars Live Cooking Buffet

Begin het nieuwe jaar op 1 januari in stijl met het Live Cooking Buffet. In het parkrestaurant is het culinair genieten van alle gerechten die “live” door de koks worden bereid.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,5
375 beoordelingen
C.J.
Van der Valk Avifauna 
heerlijk gegeten, ruime keuze, klantgericht

zie bovenstaande