Direct naar de contentDirect naar de footer

Live Cooking

Het zeer uitgebreide Live Cooking Buffet wordt elk weekend ter plekke door ons culinaire team voor u bereid. U heeft de keuze uit een brunch- of dinerbuffet. Het buffet vindt plaats in de Arazaal van Parkrestaurant Casa Havana. Voor grotere groepen is het ook mogelijk om een aparte, naastgelegen vijverzaal te reserveren. U maakt dan gebruik van het buffet in de grote zaal.

Live Cooking Brunch

Live Cooking Brunch

Kom gezellig met familie of vrienden onbeperkt brunchen in Avifauna. De populaire Live Cooking Brunch is inclusief koffie, thee, melk, vruchtensap en fris én inclusief bezoek aan Vogelpark Avifauna.
Live Cooking Buffet

Live Cooking Buffet

Zie de koks live in actie bij het all-in Live Cooking Buffet van Avifauna. Elke zaterdag en zondag geniet u van het uitgebreide buffet inclusief onbeperkt drankjes. Bezoek aan het vogelpark is ook inbegrepen.
Sinterklaas Live Cooking Brunch

Sinterklaas Live Cooking Brunch

Zie de koks live in actie en geniet van de heerlijke gerechten van de Live Cooking Brunch. Sinterklaas komt langs met voor alle kinderen een presentje! Zondag 25 november.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
340 beoordelingen
NME
Van der Valk Avifauna 
Genoet lekker eten!

Het hoofdgerecht is niet karig, maar ruim voldoende. Lekker mals en goed gekruid, echt lekker. Alleen zat de heksenkaas niet bij het bestelde stokbrood. Ook houden wij niet van de bijlagen alleen de frietjes, zonde om dat onaangeroerd weer weg te zien gaan, misschien voortaan vragen?