Direct naar de contentDirect naar de footer

Familie kerstbrunch

Na een hartelijke ontvangst met een glaasje bubbels geniet u van een uitgebreid brunchbuffet met als afsluiting een spetterend dessertbuffet.

Na uw bezoek kunt u lekker uitwaaien in het vogelpark en voor de kinderen is de overdekte speelhal 's middags tot 17.00 uur geopend. Inclusief onbeperkt koffie, thee, melk, frisdrank en vruchtensap (drankarrangement A). Bekijk het menu. De Familie Kerstbrunch vindt plaats in het Parkrestaurant en in het à la carte restaurant. Dit is geen Live Cooking! Bekijk het menu.

25 & 26 december
Let op! voor 1e en 2 e kerstdag zijn er alleen nog een aantal tafels voor 4 personen beschikbaar. Bent u met meer dan 4 personen? Belt u dan met 0172-487508.
Tijd: 12.00 - 14.30 uur
Volwassene: € 40,50
Kind 3 t/m 12 jaar: € 25,00

Bekijk alle Kerst & Oud& Nieuw arrangementen

LET OP! Na het maken van uw online reservering ontvangt u automatisch een kopie van uw reserveringsaanvraag in uw email. Niets ontvangen? Belt u dan met 0172-487508. Binnen een aantal dagen ontvangt u vervolgens van onze afdeling sales een definitieve bevestiging per email. De kosten van de kerstarrangementen dienen vooraf betaald te worden.

Reserveringsaanvraag

De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren
Geen reserveringskosten