Direct naar de contentDirect naar de footer

Feestdagen

Beleef een bijzondere kerst bij Van der Valk Avifauna en laat u verrassen door het uitgebreide culinaire programma, de twinkelende lichtjes en prachtige versiering. Geniet van het winterse landschap aan boord van de partyschepen of bezoek onze restaurants voor een kerstbrunch of kerstdiner. Bij alle kerstarrangementen is bezoek aan het vogelpark inbegrepen, dus voor of na uw bezoek kunt u hier lekker uitwaaien. Voor de kinderen is de overdekte speelhal ’s middags geopend. Bekijk ook onze kersthotelarrangementen. Wij wensen u onvergetelijke feestdagen!

Dinnershow Avifauna

Dinnershow Avifauna

Glitter & glamour in combinatie met culinair genieten; dat is de Dinnershow van Avifauna. Eerstvolgende shows zijn op 13 & 14 december.
Pre Kerst Live Cooking Brunch

Pre Kerst Live Cooking Brunch

Op zondag 23 december is het pre-kerst bij Avifauna! Geniet in ons parkrestaurant van alle gerechten die “live” tijdens de brunch worden bereid.
Pre Kerst Live Cooking Buffet

Pre Kerst Live Cooking Buffet

Op zaterdag 22 en zondag 23 december is het pre-kerst bij Avifauna! Geniet in ons parkrestaurant van alle gerechten die “live” door de koks worden bereid.
Kerstdiner à la carte

Kerstdiner à la carte

Stel zelf uw 3-gangenmenu samen van de speciale kerst menukaart en laat u culinair verrassen in ons à la carte restaurant. Inclusief drankjes!
Kerst Brunchboot

Kerst Brunchboot

Tijdens een prachtige vaartocht door het winterse polderlandschap geniet u van een feestelijke brunch.
Kerst Buffetboot

Kerst Buffetboot

-Volgeboekt- Vier Kerstmis op het water! Tijdens de boottocht heeft u een prachtig uitzicht op het mooie winterse landschap en geniet u van een feestelijk koud -en warm buffet.
Kerst Live Cooking Buffet

Kerst Live Cooking Buffet

Zie de koks live in actie tijdens het populaire Kerst Live Cooking Buffet. Met verrukkelijk dessertbuffet en apart kinderbuffet.
Familie kerstbrunch

Familie kerstbrunch

Na een hartelijke ontvangst met een glaasje bubbels geniet u van een uitgebreid brunchbuffet met als afsluiting een spetterend dessertbuffet.
Familie kerstbuffet

Familie kerstbuffet

-Volgeboekt- Na ontvangst met een sprankelende cocktail is het culinair genieten van een luxe koud en warm buffet boordevol heerlijke gerechten.
Nieuwjaars Live Cooking Buffet

Nieuwjaars Live Cooking Buffet

Begin het nieuwe jaar op 1 januari in stijl met het Live Cooking Buffet. In het parkrestaurant is het culinair genieten van alle gerechten die “live” door de koks worden bereid.
Oud & Nieuw Party

Oud & Nieuw Party

-Volgeboekt- Vier een spetterend Oud & Nieuw met een compleet verzorgde feestavond in Avifauna. Inclusief eten, drinken, live muziek en champagne!
Reviewz
Gemiddelde score:
8,4
365 beoordelingen
Ilse
Van der Valk Avifauna 
Genieten in een luxe restaurant!

Spareribs waren een goeie. De bediening was een schatje. En de sfeer was lit.