Vier Pasen in Avifauna!

Vier Pasen in Avifauna! - Hotel Avifauna

Vier Pasen op het water...

Diverse Paasbuffetten

Paas arrangementen

Geniet op 5/6 april van de paasdagen bij Van der Valk Avifauna! De boten van Rederij Avifauna varen de mooiste tochten en uiteraard kunt u genieten van diverse culinaire arrangementen. Entree tot het vogelpark is inbegrepen. Bezoek de spectaculaire vogeldemonstratie, kijk bij het voeren van de pinguïns en de pelikanen of voer zelf de honingpapegaaien. De paashaas verstopt gekleurde paaseieren tussen de vogels in het vogelpark. Zoek ze met behulp van de gratis speurtocht en maak kans op een leuke prijs!

Hier onze mogelijkheden

 • Paas Live Cooking Matinee/ Diner - Hotel Avifauna

  Paas Live Cooking Matinee/ Diner

  Zie de koks live in actie. Kinderen hebben een eigen buffet en ook komt de paashaas langs en worden de kinderen geschminkt.

  Bekijk
 • Paasbrunch Boottocht - Hotel Avifauna

  Paasbrunch Boottocht

  Tijdens deze boottocht geniet u van een heerlijke, uitgebreide brunch inclusief drankjes. Na afloop kunt u gratis een bezoek brengen aan het vogelpark.

  Bekijk
 • Live Cooking Paasbrunch (volgeboekt) - Hotel Avifauna

  Live Cooking Paasbrunch (volgeboekt)

  Kom gezellig met familie of vrienden brunchen in Avifauna en zie de koks live in actie! De paashaas komt langs en kinderen worden geschminkt.

  Bekijk
 • Familie Paasbrunch (volgeboekt) - Hotel Avifauna

  Familie Paasbrunch (volgeboekt)

  De Familie Paasbrunch bestaat uit een heerlijk brunchbuffet in gezellige paassfeer. De brunch wordt afgesloten met een dessertbuffet en uiteraard worden ook de kinderen niet vergeten.

  Bekijk