- Van der Valk Avifauna

Fietsen in het Groene Hart

Avifauna ligt midden in het Groene Hart van Nederland. Een perfecte uitvalsbasis voor de mooiste fietsroutes. Fiets door het Hollandse polderlandschap en geniet van al het moois dat de streek u te bieden heeft. Martin van der Valk, fietser pur sang, zoekt elke maand een mooie route voor u uit. Houd de blog in de gaten!  Combineer een fietstocht met een verblijf in ons hotel en geniet 's avonds van een heerlijk diner met gerechten uit de streek. Avifauna beschikt over een overdekte, beveiligde fietsenstalling en oplaadpunten voor elektrische fietsen.

De routes van avifauna

Onze routes

Uitgestrekte weiden, veengebieden, grote plassen, meren en rivieren, maar ook historische dorpen en steden, forten en boerderijen: het Groene Hart heeft voor ieder wat wils. Elke maand selecteren wij een mooi fietsroute voor u! De routes zijn tevens verkrijgbaar in print bij de receptie of via GPS.

Bekijk alle routes
Bezienswaardigheden - Van der Valk Avifauna

Bezienswaardigheden op fietsafstand

Avifauna ligt midden in het Groene Hart van Holland. Vanaf Avifauna bezoekt u per fiets diverse leuke bezienswaardigheden.

Bekijk de bezienswaardigheden

De favoriete routes van Martin van der Valk

Blog

Als fanatiek fietser heeft Martin van der Valk, algemeen directeur van Avifauna, al vele mooie plekken in de wereld mogen zien. En toch is daar altijd weer het besef dat zijn thuisbasis, het Groene Hart, van een adembenemende schoonheid is. Martin van der Valk neemt u daarom elke maand graag mee op een bijzondere fietstocht!

Naar de blog
Fietsverhuur - Van der Valk Avifauna

Huur eens een fiets

Vanaf mei is het weer mogelijk om bij Avifauna fietsen te huren. Vindt u fietsen heerlijk, maar is een weekend lang trappen te inspannend? Huur dan een elektrisch aangedreven eBike. Hiermee maakt u moeiteloos lange fietstochten. 

Meer info

Combineer fietsen met een overnachting

Fiets arrangementen

Bekijk hier de verschillende fietsarrangementen

Alle fietsarrangementen